Velký Víkend

24.03.2011 18:42

V neděli měl fanoušek Baníku na výběr - jet do Teplic na muže, zůstat doma v Ostravě a jít na Baňky, které hrály se Spartou. Nevím, proč nešlo utkání se Spartou odehrát už v sobotu.

FC Baník Ostrava – AC Sparta Praha 0:4 (0:3)

Svou premiéru si na Bazalech užily i Baňky. Po celkem slušné propagaci se na ně přišlo podívat oficiálně 1000 lidí, ale určitě tam bylo víc diváku. Při nástupu zněla stadionem hymna, která se povedla.  Během zápasu se fandilo poměrně dobře, avšak s přibývajícími góly atmosféra upadala. Když se tribunou rozeznělo  ,,Baňky pičo“ některé hráčky soupeře přestaly hrát a koukaly co se děje.  Tohle určitě dlouho nezažijou.Ve 20. a v 90. minutě byla odpálená nějaká pyrotechnika a mávalo se i vlajkami.  Dávat Kajnarovi co proto se musí všude, Baňkami nevyjímaje.  Přestávku nám zpříjemnil pejsek a zápas malých holek i transparent Prolhaná radnice.

 

pes

Hra byla podle očekávání na jednu branku, Baníkovskou. Ve druhé půli přibyly na straně domácích i nějaké šance, škoda, že zůstaly nevyužity. Sečteno podtrženo, za výsledek 0:4 se nemusíte holky stydět.

 

Po velkém utkání hrály ještě dorostenky, které s tím samým soupeřem prohrály 7:0.

FK Teplice – FC Baník Ostrava 4:0

Hlavním vlakovým spojem se vydalo na výjezd asi 70 fans.

Navázat na vítězství s Bolkou chtěli Baníkovci i v Teplicích ale už od začátku to nebylo ono. Hře něco chybělo. Karol  Marko nechal stejnou sestavu. Už v 8. minutě jsme prohrávali,  další gól přibyl po hrubce ve 34. minutě.

Hned zkraje druhé půle se nechal vyloučit Šmejkal, o chvíli později  fauloval ve vápně Varadi a bylo to 3:0.  Když se pak nedoruzmněla obrana, mohl Vachoušek v klidu zvýšit na konečných 4:0. Baník měl největší šanci na konci první půle, ale Šmejkala vychytal Slavík. Kdepak je chyba???

Za transparentem LHÁŘI!!!  Mohlo být tak 150 chacharů.

PRO NÁS A PRO ČEST HRAJETE

Warta Poznań – GKS Katowice 2:1

Gieksa jela do Poznaně, kde prohrávala od 24. minuty. Když chyběly do konce první poločasu 3 minuty, povedlo se jí vyrovnat. Remízový stav neudržela, Poznaňští se trefili v 72. minutě.

Chodov - Union Cheb 3:0

Nedařilo se ani Chebu, který prohrál v Chodově poměrně jasným výsledkem.

A aby byl servis kompletní, tak i U21 prohrála v Zábřehu 2:1.

 

                                                                                           Baník Pičo!!!